Quan na Gangui, es disposa a prendre una infusió, descobreix a dins la tetera al petit ós de peluix, en Mateu, que si ha amagat, i proposa a na Gangui que li canti una cançó i a canvi ell li regalarà un mocador màgic. La cançó es molt ridícula i fa riure a tothom, na Gangui esta empegueïda, però finalment accedeix. I el mocador... es converteix en una vareta màgica! Una vareta que fa aparèixer dins la olla de na Gangui un munt de colors, contes, bombolles i somnis plens de màgia. Ah, i na Rosita, l’acrobàtica gosseta!

Vídeo


Fotografies


N’han passat de tots colors, en conten d’increïbles i en fan... d’extraordinàries.

Cercavila ambientat en l’edat mitjana. Consta de desfilada i una aturada amb espectacle dels trobadors.

Són una explosió d’alegria, acròbates, còmiques dames cantaires, na Llargaruda, en Forcim, el volador d’objectes, els músics...

Vídeo


Fotografies


A Vanidad y Suspiros podem veure la cara i la creu de la vida de la Lenin, una actriu que des de la seva joventut lluita per dedicar-se a la seva vocació, el mon de l'espectacle. A la vegada que descobrim el seu progrés professional, veurem com avança com a persona, i com una cosa va lligada a l'altra.

Vídeo


Fotografies


"A semblança d'un ram de flors, l'espai s'omple de màgia, contes, poesies, perfums, colors, cançons i ninots."

Les Glòries es un espectacle on les llengües catalana i castellana es donen les glories.

Vídeo


Fotografies


Tallers sobre ecologia, medi ambient, reciclatge, temps, espai... concebuts com un "ARA I AQUÍ HARMÒNICS" amb els nins i l'entorn.

Els nostres objectius són:

 • Sensibilitzar el nin per descobrir el valor del seu entorn.
 • Desenvolupar les capacitats creatives, d'observació, de reciclatge...
 • Relacionar-los en un temps-espai lúdic.


Aquí hi ha uns quants dels tallers que oferim:

 • Bombolles de sabó
 • Circ (acrobàcies, malabars, camesllargues…)
 • Clown
 • Construcció de titelles amb material reciclat
 • Cuina per a infants
 • Màgia
 • Escultura (El volum de les paraules)
 • Globoflèxia

Descarregar PDF Fotografies

Fotografies


Cercavila ambientat a imitació dels carros de gitanos hongaresos. Consta de desfilada per places i carrer. Amb cloenda, en un lloc adient, de mini espectacle dels gitanos i les seves bestioles. Dependent del horari en la cloenda s’inclou malabars de foc.

Expulsats del seu país, fa anys que roden pel món. A principis de segle arriben a Mallorca "el carro dels gitanos hongaresos". Encara en el record de molts, la seva arribada al poble per la Fira o Festes populars amb el Os ballador, la cabreta equilibrista, la bella trapezista, la dona barbuda... deixaven meravellats a grans i petits amb les seves capacitats artístics i habilitats increïbles.

Hem volgut recuperar des de el nostre esperit clown, en aquest precursors del circ contemporani, esperits lliures, alegres i de gran humanitat. Hem fet una feina de investigació sobre el tema i per la posta en escena hem contat amb grans professionals del gremi creant un espectacle alegre i divertit per tot tipus de públic.

Vídeo